Metszet Hírlevél 2014 június

 
...
 

Ember, vagy beton

Ember, vagy beton?
közösségi és projektorientált városfejlesztés a MUT jubileumi konferenciájának középpontjában

Hatalmas érdeklődésre tett szert a május 15-én sikeresen lezajlott Országos Urbanisztikai Konferencia, amely idén jubileumi XX. alkalommal került megrendezésre. A rendezvény sikerességét mi sem mutatja jobban, mint hogy a szakma neves képviselői mellett az urbanisztika iránt érdeklődő fiatalság is képviseltette magát a rangos eseményen.

Metszet Hírlevél 2014 május

 
...
 

Metszet Hírlevél 2014 április

 
...
 

Construma 2014

...
Az építőipar legjelentősebb hazai seregszemléje 2014. április 2-6. között ismét várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az idei évben az új koncepció mentén szervezett építőipari- otthonteremtési kiállításcsokor tagjai: CONSTRUMA (építőipar) RENEO (megújuló energia) OTTHONDesign (lakberendezés, design), CONSTRUMA Kert (kerttervezés, kertépítés).
"Év Építésze 2014" pályázati felhívás

Felhívás az "ÉV ÉPÍTÉSZE 2014" építészeti pályázat meghirdetéséről

A Nógrád Megyei Építész Kamara Elnöksége az építészet társadalmi elismertségének növeléséért, az alkotók megbecsüléséért, az építészeti alkotások megismertetéséért, a kiváló építészeti teljesítmények elismerésére, a Nógrád Megyei Építész Kamara tagjai számára

"Év Építésze 2014"


című építészeti pályázatot hirdet meg.

Metszet Hírlevél 2014 március

 
...
 

Metszet Hírlevél 2014 február

 
...
 

CPR - TERVEZŐI TERMÉKKIÍRÁS

Tervezői termékkiírás – a CPR teljesítmény-előírásai az építészeti tervezésben

A minisztérium főosztályvezető-helyettese már márciusban megmondta: "probléma lesz". Az építészek viszont még nem vették észre: életveszélyes a 275/2013 (VII.16.) kormányrendelet. E rendeletnek szerint a tervezőknek meg kell adniuk a betervezett építési termékek elvárt műszaki teljesítményét. Nem tud róla? A jogászok igen.
A tervezők így kialakult nehéz helyzetében kíván segítséget nyújtani az Artifex Kiadó és a Build-Communication Kft. 2014. január végén és február elején, 7 helyszínen megrendezett szakmai konferenciasorozata, amelynek szakmai védnöke az ÉMI Nonprofit Kft.

III. PLAN-NET.HU Településfejlesztési Konferencia

III. PLAN-NET.HU Településfejlesztési Konferencia

A településfejlesztés lehetőségei 2014-2020 között - városok és vidékeik együttműködése
A konferencia részletes -e, a rendezvénnyel kapcsolatos hasznos és a letölthetőek.

Metszet Hírlevél 2014 január

 
...
 
Eredmények 31 - 45 / 104
Joomla SEF URLs by Artio