7. Nemzetközi energetikai szakkiállítás

7. Nemzetközi energetikai szakkiállítás

Budapest, 2013 tavasz

Valami megmozdult... új pályázat megújuló energiákra!
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatot hirdet fűtési rendszerek korszerűsítésére. A vissza nem térítendő, utófinanszírozású támogatás kondenzációs kazántechnológiát és megújuló energiát hasznosító fűtési rendszerek beszerzésére és telepítésére fordítható. Pályázatot 2012. augusztus 27-től a keret kimerüléséig lehet benyújtani. A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 864,4 millió forint.

Közép-Kelet Európa és Magyarország egyetlen, magas színvonalú, kizárólag a megújuló energiákra és a jövőbeni energiahatékony megoldásokra fókuszáló nemzetközi kiállítása a RENEXPO® Central Europe. 2013 tavaszán immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre lehetőséget biztosítva a szakmának a bemutatkozásra, újdonságok megismerésére és jövőbeni partnerek szerzésére Budapesten.
Mindez létrejön egy többezer négyzetméteres kiállításon, több konferencián nemzetközi előadókkal, szakmai fórumok, workshop-ok és üzletember találkozók által, valamint a lakosságra gondolva nyereményjátékok és egyéb színes programok kísérik az eseményt.

A 2012-es RENEXPO® kiállításról elmondható, hogy minden eddiginél nagyobb nemzetközi érdeklődés övezte: a kiállító cégek 25%-a külföldi volt (Románia, Németország, Szerbia, Szlovénia, Ausztria, Olaszország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és természetesen Magyarország).
A szakmai konferenciákon több mint 50 előadást hallhattak az érdeklődők, melyek iránt fokozott érdeklődést lehetett megfigyelni: a 4. Biogáz Konferencia és 1. Nemzetközi Szolár Konferencián összesen 195 hallgató vett részt, a résztvevők 7%-a külföldről érkezett.

2012-es RENEXPO® statisztikái:
A kiállítással és a konferenciákkal kapcsolatos információkat hamarosan jelezzük.
comments powered by Disqus
Joomla SEF URLs by Artio