Szabályzatok és Nyomtatványok

A szabályzatok és a nyomtatványok frissültek !
Elérhetőek a bal oldali menüből vagy közvetlenül innen: Nyomtatványok Szabályzatok

Megújult honlapunk!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy honlapunk megújult formájában áll rendelkezésre.

A kialakításnál az áttekinthetőségre, az egyszerűségre, magára a tartalomra helyeztük a hangsúlyt. A reszponzív felületnek köszönhetően az oldal asztali és mobil készülékeken is jól használható.

A NMÉK monstantól Facebook-on és Google+-on is elérhető.

Bízunk benne, hogy meglévő és új látogatóink is megelégedéssel fogják honlapunkat használni.

Építészetért felelős helyettes államtitkár

A Magyar Építész Kamara gratulál Füleky Zsoltnak akit a miniszterelnök építészetért felelős helyettes államtitkárnak nevezett ki június 25-én.

Füleky Zsolt helyettese Katona András lett, aki az építészetstratégiai főosztály vezetője. A miniszterelnök 57/2014. (VI. 25.) ME határozata a helyettes államtitkárok kinevezéséről a Magyar Közlöny 2014. évi 85. számában jelent meg.

ÉME Mesteriskola XXIII.

A MESTERISKOLA fiatal, diplomás építészek-belsőépítészek részére a tervezés szakmai gyakorlatának és elméleti ismereteinek kiszélesítése, valamint az építész generációk, irányzatok összekapcsolása érdekében kétéves – posztgraduális – továbbképzést szervez, kétszer tíz hónapos időtartammal, kéthetenként 2 x 4 órában, csütörtök délután és péntek délelőtt.


Felhívás, tájékoztató (2014/1)

Tisztelt Kolleginák, Kollégák!
Tagok és névjegyzéken levő kollégáink!

Tájékoztatlak Benneteket a kamaránkat – MÉK és NMÉK – érintő dolgokról:
Ahogyan azt már az elmúlt években megszokhattuk, szakmai életünket folyamatos változások kísérik. Mostanában a szakmánk gyakorlásának lehetőségeit és feltételeit folyamatosan módosítgatják a különböző jogszabályok. És – úgy tűnik – ez ebben az évben is így lesz.

Eredmények 31 - 35 / 48
Joomla SEF URLs by Artio